Opis forum
Użytkownik
juz rozmawialismy ale wole spytac jeszcze raz,jestescie za ?
Użytkownik
niby wszyscy sie juz zgodzili,ale to bylo pare dni temu,wiec wole sie spytac jeszcze raz zanim dam mu linka do forum
Jeśli chodzi o maslaxa to osobiście też za bardzo go nie zam.. Jego siedziba to K2 więc mi to też objętne.. Zobaczymy co sądzą inni..
P.S. Jeśli chodzi o tamten rejon to osobiście wolałbym przyjąć Amadixbosa ale to już wasza decyzja
Ja tam nie chce tego Maślaka u nas .. ;/
Dwa powody:
1)Maślak jest i kojarzy mi się z grzybami[IM]
2)Ciota jest i Frajer .. nie można mu ufać .. przekonałem się na własnej skórze jaki z niego frajerek ..
więc NIE !!!
Rzeźnik
Ja jutro przeprowadzam z nim wspólną akcje, zobacze jak się z nim współpracuje i zagłosuje
Użytkownik
satuk18 napisał:
Ja tam nie chce tego Maślaka u nas .. ;/
Dwa powody:
1)Maślak jest i kojarzy mi się z grzybami[IM]
2)Ciota jest i Frajer .. nie można mu ufać .. przekonałem się na własnej skórze jaki z niego frajerek ..
więc NIE !!!
Z grzybami??? Dziwne. On zawsze IM atakował , ma wielu kumpli w .P.O. i NecroL, jeśli to potrzebne, to ręczę za niego. Z IM na pewno nie trzyma. Przydałby się nam, rozszerzylibyśmy swoje wpływy na k2 i trochę na k3. Ciota i frajer? Ja tam się zawsze dobrze z nim dogadywałem. Prosiłbym o jakieś konkretniejsze przykłady.
Ostatnio edytowany przez Demon Lord (2008-10-25 08:46:23)
To niech lepiej tam do ~SoD~ pójdzie wtedy i znalazłbym trochę czasu na przygotowanie się do akcji na nich .. ,a tak ostatnio nie miałem czasu [dopiero teraz w weekend] ale może coś tam przejmę jak dobrze pójdzie
Użytkownik
mam kontakt z maslaxem i wiem,ze to raczej w gre nie wchodzi,predzej mario odejdzie